Székely igazolvány

2021.03.01

A Székely igazolvány igénylése elég egyszerű folyamat, mégis sokan félreértelmezik a folyamat részleteit. Ez az oldal segítséget nyújt az igénylés során, és a beküldést is leegyszerűsíti.
Első lépés: Töltse la az alábbi fájlt.Innen

Második lépés: Nyomtassa ki a dokumentumot.
(elégséges az első 2 oldalt kinyomtatni, a 3-4 oldalon csak a kitöltéshez és visszaküldéshez szükséges információk vannak. Az erdők védelmében lehetőség szerint mindkét oldalt egy lapra nyomtassa.)
Harmadik lépés: A dokumentumot töltse ki a kitöltési útmutató segítségével.
(minden információt megtalál rajta pontokba szedve.)
Negyedik lépés: Készítsen, vagy válasszon egy igazolványképet, lényeges, hogy arckép legyen, fehér háttérrel!!!
Ötödik lépés: Teljesítse az éves tagsági díj befizetését a megadott módok egyikével.
Hatodik lépés: Szkennelje be a kitöltött adatszolgáltató lapot, adatkezelési nyilatkozatot és fényképet a lehető legjobb minőségben!
Hetedik lépés: -Küldje el nekünk levélben a Székelyek Világszövetségének székelyföldi címére: 535600, Székelyudvarhely, Orbán Balázs u. 76; vagy
-e-mailben a szekelyekvilagszovetsege@gmail.com címreUtolsó lépés: Ha mindezeket sikerült végrehajtani, akkor várja az igazolványt. Az ön által választott módon juttatjuk el önhöz!Köszönjük, hogy ön is részese kíván lenni a Székely nemzet összefogásának és újra erős és egységes nemzetté való kovácsolásának! Az út rögös, de a végén biztosan ott a cél!